Jaren relevante ervaring binnen de printsector.

Het team achter Conference Wall heeft reeds meer dan 20 jaar printervaring op de teller staan. Deze ervaring gebruiken we om u de lichtste, duurzaamste en stijlvolle videoachtergrond te bezorgen die momenteel beschikbaar is op de markt.

Lichtgewicht

Gemakkelijk om te dragen en weer op te bergen dankzij het lichte materiaal.

Recycleerbaar

Conference Wall is vervaardigd uit gerecycleerd karton en kan ook steeds opnieuw gerecycleerd worden.

Gepersonaliseerd

Meer zichtbaarheid voor uw merk, met een ontwerp aangepast aan uw merkidentiteit.

Get your own conference wall!

F.A.Q.

Er zijn twee mogelijkheden bij een custom wall. Ofwel zendt u zelf uw ontwerp in, opgemaakt rekeninghoudende met onze template. Ofwel maken wij supplementair het ontwerp voor u aan de hand van uw reeds bestaande huisstijl.

Conference wall is gemaakt van duurzame materialen. Wij gebruiken gerecycleerd karton en verpakken alle onderdelen zo minimaal mogelijk bij verzending. De handleiding van conference wall is terug te vinden op de wall zelf om papierverspilling tegen te gaan. Door meetings te organiseren via professionele videocalls beperkt u bovendien uw kilometers onderweg en dus uw CO2-uitstoot. Dat is ook nog eens goed voor de portemonnee!

De conference wall is zeer mobiel. Technisch gezien kan je hem overal neerzetten door de snelle montage. De hoek van uw scherm komt best overeen met de hoek van de conference wall. Zit daarnaast aan uw laptop of computer hoe u gewend bent, u hoeft uw eigen houding niet aan te passen!

Nee. De conference wall kan ook een handige aanwinst zijn voor o.a. vloggers of particulieren. Hiervoor bieden we ook enkele standaardmodellen aan.

Dit kan, maar wordt niet aangeraden. De wall is dan lastiger af te stellen en neemt niet het gehele scherm in. Optimaal gebruikt u de wall in combinatie met een laptop.

Betaalmethodes

  • Paypal
  • Overschrijving
  • VISA

Thuislevering

We verzenden tot bij u thuis of naar uw kantoor binnen de 2 tot 4 werkdagen.

Gemakkelijk betalen

U kan betalen via Paypal, Visa of zelfs via overschrijving.

Gemakkelijk te monteren

De handleiding van deze conference wall is bijgeleverd in het pakket. U heeft er geen extra materiaal voor nodig!